Dubrovnik Dalmacija

Dubrovkinja i njena kćer trebaju vašu pomoć, evo detalja kako pomoći

Dubrovčani su pokrenuli humanitarnu akciju kako bi pomogli sugrađanki Magdi Knego da priušti svojoj kćeri prijeko potrebnu terapiju, piše Dubrovački Dnevnik.

Kako bi mogla sutra samostalno hodati Magdinoj kćeri Gogi potrebne su terapije u poliklinici Glavić.

“Goge ima 4 godine i dijagnozu hiper noge, ne hoda i ne može sama sjediti..Nažalost, Goge je prije par mjeseci ostala bez tate i ona i mama sada su same,” opisala je Dubrovkinja u javnoj objavi akcije na Facebooku.

Radi se o terapiji robotikom, na takozvanom lokomatu. Uz lokomat, Goga će imati još terapija, a sve da se napokon podigne na svoje nogice.

Terapije su skupe i započinju 2. rujna, a koštaju otprilike 1000€ tjedno, stoji u Facebook postu s opisom akcije.

Magdina prijateljica i sugrađanka opisala je kako je humanitarnu akciju poslala za prijavu državnoj upravi, ali da treba vremena dok se papiri srede.

“Kad bude žiro račun registriran, bit ćete upućene pa da proslijedite poslodavcima koji onda uplate za taj racun u humanitarne svrhe mogu koristiti kao olakšicu,” napisala je.

Svi možete pomoći Gogi uplatom na račun koji glasi na:

Magda Knego
HR5324070003262082133 otp banka

“Za sve vas koje cete uplaćivati internet bankarstvom otp banke, ne idete na platne naloge nego na interne prijenose jer je ista banka! Hvala vam svima!! ❤❤❤,” stoji u objavi.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */