PLUS Magazin

DJECA PREZADOVOLJNA // U Splitu otvorena rođendaonica sa sportskim rođendanima

U moru rođendaonica u gradu Splitu osvanula je jedna sa pomalo specifičnim sadržajem – sportskim rođendanima. Treneri s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom osmišljavaju poseban program za svaki rođendan, kreiran prema željama slavljenika, ali i dobi i broju uzvanika.

Iskustvo stečeno u univerzalnoj sportskoj školi u kojoj treneri inače rade pomaže osmišljavanju originalnog i djeci zabavnog programa. Sportsko zabavne igre, tako osmišljene, ne ostavljaju ni trenutka dosade. Djeca se taj dan osjećaju poput prinčeva i princeza. Igraju se sa svojim prijateljima, a opet su baš oni posebni.

Slavlje je isprepleteno čašćenjem ićem i pićem te igrama. Na početku se upoznavaju trener, slavljenik i uzvanici smišljajući si simpatične nadimke. Grickaju grickalice i osvježe se sokovima. Potom se igraju, a nakon slijeda pizze i soka slijedi još jedan niz igara.

Djeca se često toliko zaigraju da zaborave na tortu koju dočekaju odbrojavanjem i pjesmama za sretan rođendan slavljeniku. Rezultat su prezadovoljna djeca i roditelji. Djeca provedu vrijeme daleko od elektronskih pomagala igrajući se i zabavljajući s prijateljima, a roditelji provedu ugodnih dva sata družeći se s roditeljima u klupskoj kantini gdje po vrlo pristupačnim cijenama mogu popiti kavu ili sok. Osiguran im je i parking sto ih lišava dugotrajnog kruženja po kvartu u potrazi za parkirnim mjestom. Uz sokove, grickalice, tortu i pizzu, djecu razveseli i samo za njih odabran poklon. Tužni što je došao kraj, obično se odmah zapišu i za sljedeću godinu.

facebook stranica: Sportski rođendani Sparta Split
kontakt mob: Vanja 0915152072

Rođendani se odvijaju na Pujankama, Tijardovićeva 2.

Besplatna promocija

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */