PLUS Hrvatska

DIO TORCIDAŠA PRIZNAO KRIVICU ZA KRAĐU // Evo koje su kazne dobili na osnovu nagodbe

foto: Screenshot / Blic

Šestorica uhićenih torcidaša, od ukupno 13 pritvorenih, nagodila su se s Drugim osnovnim sudom u Beogradu, priznavši krivnju za krađu na benzinskoj crpki u Vrčinu kod Beograda, tvrdi srpski tabloid Kurir, ali službene potvrde toga još nema…

Prema njihovim tvrdnjama, na osnovu sporazuma koji su danas potpisali, uvjetno su kažnjeni sa šest mjeseci zatvora ako počine sličan prekršaj u naredne dvije godine. Osim toga, sljedeće tri godine neće smjeti ući na teritorij Srbije.

– Krivicu su priznali i sporazum potpisali A.Š.,T.M., R.B., M.K. P.D. I S.M., izjavio je izvor Kurira.

Treba napomenuti kako su djelatnici Veleposlanstva Hrvatske u Srbiji posjetili torcidaše u pritvoru u Beogradu, te da nitko od pritvorenih nije zatražio konzularnu pomoć, javlja Kurir.

Prošlog tjedna pripadnici Torcide, na svom proputovanju prema Sofiji gdje je Hajduk igrao uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europske lige protiv Slavije, opljačkali jednu benzinsku crpku u beogradskom predgrađu Vrčinu. Dogodilo se to nešto prije četiri sata kad se kolona od 30 vozila zaustavila na benzinskoj postaji. Upali su u trgovinu i pokrali alkohol, sokove, cigarete i hranu te izašli bez da su išta platili.

Srbijanska policija uhitila je skupinu navijača Torcide, osumnjičenih da su demolirali benzinsku crpku na autocesti kod Beograda. Pripadnici MUP-a Srbije zaustavili na autoputu više od 400 hrvatskih navijača i detaljnom provjerom i pretresom otkrili veću količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji, te manja količinu narkotika. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali.

 

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */