PLUS Zadar Dalmacija

DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA ZADAR // Obojica su bili depresivci, a ostavili su i oproštajnu poruku

foto: ilustracija

Zadarskoj policiji u utorak oko 10 sati javio se građanin koji je rekao kako se u automobilu u park-šumi Musapstan nalaze dvije mlađe beživotne osobe.

– Još je uvijek pod velikim šokom od onoga što je vidio. Najprije je mislio da je riječ o ljubavnom paru, pa se isprva nije htio ni približavati. No kako je motor automobila stalno radio uz glasnu muziku, postalo mu je sumnjivo pa je prišao da vidi o čemu se radi. Šokirao se kada je ugledao cijev koja je iz auspuha išla u automobil. Shvatio je o čemu se radi, no automobil je bio zaključan iznutra, a tijela su bila unutra. Mladići nisu davali znakove života, ispričala je za Zadarski.hr poznanica Zadranina koji je pronašao dvojicu 23-godišnjaka i smjesta nazvao policiju.

U automobilu su pronađene plastične vrećice kojima su mladići pomno začepili sve otvore u automobilu, a na auspuh je bila spojena plastična cijev, dio mašine za pranje odjeće. Na mjestu nesreće nije pronađen alkohol, a mladići navodno nisu bili ni pod utjecajem opijata.

– Ne da nam se više raditi, bit ćemo vaši čuvari gore na nebu. Pozdrav domovini, navodno je pisalo u oproštajnim porukama koje je pronašla policija.

Njihovi prijatelji iz kvarta naveli su kako je bila riječ o dobrim i mladićima.

– Nadam se da ćete svoju dobrotu prinit i na onaj svit, di ćemo svi prije ili kasnije… samo jedno znajte da onaj gori uvik uzima dobrotu, a to je naša u vama dvojici, čuvajte nas, naš kvart, naš grad odozgo a mi ćemo vam se odužiti tako da vas nikada nećemo zaboraviti… jedan od brojnih od pozdrava kojeg su im prijatelji uputili preko Facebooka.

Što je bio motiv ovog strašnog čina, nitko službeno nije htio komentirati, no iz krugova bliskih mladićima Slobodna Dalmacija doznaje da su obojica bili depresivci, a jedan od njih prethodno je na svojem Instagramu objavljivao čudne postove, te je čak često objavljivao mjesto na kojem je s prijateljem na koncu odlučio dići ruku na sebe.

– Bože, ako umrem mlad, odvedi me u raj, u paklu sam već bio!, napisao je jedan od njih navodno prije tragedije.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */