PLUS SPORT Tenis

Davis Cup: Radovi na izgradnji teniskih igrališta u Zadru idu punom parom

foto: Nenad Opačić / HTS

Radovi na izgradnji teniskih igrališta na kojima će potom izrasti stadion za polufinalni susret Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a u Zadru od 14. do 16. rujna idu punom parom, predviđenom dinamikom i sve bi trebalo biti spremno na vrijeme za jedan od najvećih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj.

– Sve što smo planom zacrtali se odvija u skladu s našim željama. U sportskom centru Višnjik trenutno je u tijeku prvi dio građevinskih radova, a 17. kolovoza počet će se raditi završni radovi na zemljanom centralnom terenu. Postavljanje montažnih tribina, koje će primati nešto više od osam tisuća gledatelja, počet će 22. kolovoza, a sve bi trebalo biti spremno za treninge 7. rujna, rekao je predsjednik Organizacijskog odbora Petar Mirić.

– Dakako, paralelno s građevinskim radovima Organizacijski odbor radi na svim ostalim segmentima vezano uz susret. Zanimanje ljubitelja tenisa je veliko, što je i razumljivo, a prodaja ulaznica trebala bi krenuti za nekoliko dana. Očekujemo da će naša reprezentacija imati veliku podršku s punih tribina, dodao je Mirić.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */