PLUS Dalmacija

Darko Kovačević ide u zatvor na 30 dana: Nisam kriv. Ovo je čista namještaljka.

Screenshot: HRT

Sudac istrage zadarskog Županijskog suda, temeljem zahtjeva Županijskog državnog odvjetništva, odredio je Darku Kovačeviću “Daruvarcu” 30 danas istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja.

Podsjetimo, Kovačević je u subotu navečer priveden nakon što je oko 18 sati na terasi kafića na zadarskoj Puntamiki u Boriku nasrnuo na 24-godišnjeg muškarca i pritom mu prijetio, a mlađi muškarac prijavio ga je policiji. Tijekom provođenja istrage u društvu odvjetnika, Kovačević je protiv mladića podnio tri kaznene prijave.

“Tijekom provođenja istraživanja 32-godišnjak je u prisutnosti svog odvjetnika na zapisnik podnio kaznene prijave zbog kaznenih djela prijetnje, za lažno prijavljivanje kaznenog djela i teške tjelesne ozljede u pokušaju u kojima kao počinitelja navodi 24-godišnjaka”, rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarske.

Kovačević je nakon noći u pritvoru, jučer nešto prije 17.30 sati došao na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Zadru, a prilikom dovođenja kratko se obratio novinarima.

“Nisam kriv. Ovo je čista namještaljka, samo da me se vrati nazad u zatvor”, rekao je, a na pitanje novinara tko mu namješta, rekao je da ne zna.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */