PLUS Hrvatska

ČESTITKA PREDSJEDNICE: Budimo rastrošni u darivanju dobrote i radosti, uvažavanja i tolerancije!

Foto: Ured Predsjednice

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je božićnu čestitku svim građankama i građanima Hrvatske koji slave ovaj blagdan. Njenu čestitku prenosimo u cijelosti…

Svake godine s radošću iščekujemo Božić, blagdan čovjekoljublja, ljubavi i solidarnosti prema svojim bližnjima, ali i prema svim ljudima kao poseban izraz poštovanja Božje riječi. Vidjeti, razumjeti, poštivati i pomoći drugoga u njegovoj potrebi smisao je slavlja Isusova rođenja, blagdana svjetla, dobrote i mira.

Neka nas Božić potakne da budemo rastrošni u darivanju osjećaja, prijateljstva i zajedništva jer smo do sada mnogo puta naučili koliko zajedno možemo učiniti dobra za svoj narod i svoju Domovinu. Budimo rastrošni u darivanju dobrote i radosti, uvažavanja i tolerancije, budimo prekomjerni u promicanju pozitivnih vrijednosti koje nas osnažuju.

Proslavimo Božić u bogatoj raznolikosti naših božićnih običaja, pjesmama i čestitkama, u toplini obiteljskih i prijateljskih susreta. Svim kršćanskim vjernicima u Domovini i iseljeništvu želim čestit Božić i obilje svakoga dobra u novoj, 2019. godini!

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */