Split

Cammeo je stigao u Split i do petka vas vozi besplatno, tvrde da će biti najjeftiniji kroz cijelu godinu!

Najveći hrvatski taksi prijevoznik stigao je u Split. Cammeo će Splićanima biti dostupan tijekom cijele godine po pristupačnim cijenama koje se neće mjenjati. A prva tri dana sve vožnje bit će – na račun Cammea! (do petka 15.6. u 18h).

Hvala svima koji su nas posljednje dvije godine zvali i gotovo svakodnevno pitali kada se vraćamo u Split. Sada ponosno najavljujemo – od danas smo na usluzi Splićanima i više nigdje ne idemo! – govori Ivan Tomaša, regionalni direktor Cammea za Split.

Dolazimo s novim automobilima i bit ćemo najjefiniji taksi u Splitu i Dalmaciji s cijenama koje će biti iste cijele godine! Cammeo svojim vozačima u Splitu jamči početnu plaću od 6000 kuna koja će se penjati i do 10.000 kuna! I posao nije sezonski, već stalni jer Cammeo dolazi prvenstveno radi Splićana i kako bi njima ponudio jeftin, dostupan i siguran prijevoz – poručuje Tomaša.

Do aerodroma za samo 190 kuna!
Cammeo se može naručiti poziv na broj 021-313-313, ili putem mobilne aplikacije u dva klika. Narudžbe uz Cammeo aplikaciju su brže, jednostavnije, a osim što je taksi moguće plaćati iz aplikacije – kroz programe vjernosti vožnje mogu biti još i jeftiinije.
Vožnja do aerodroma više neće biti luksuz jer od Splita do aerodroma od sada je moguće i za samo 190 kuna! Dolaskom Cammea u Split, taksi više nije luksuz
– poručili su iz Cammea.

Cijene usluge Cammea:
START 5,00 kn – KILOMETAR 5,00 kn – MINUTA 0,50 kn

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */