Dalmacija Magazin

Cabaret ‘Varaš ga, ne ostavljaš ga’ Arijane Čuline vraća se u Loru

Cabaret ‘Varaš ga, ne ostavljaš ga’ Arijane Čuline vraća se u Loru u subotu 16. veljače, a u sklopu ‘anti-Valentinovo’ mini turneje predstava će gostovati i u HNK Zadar u četvrtak, 14. veljače.

Premijerno je izvedena 29. listopada 2018. i pobudila je ogroman interes splitske publike, gotovo 1500 Splićanki i Splićana pohodilo je Loru u prvom vikendu izvođenja.

– Autorica Arijana Čulina je u ovom tekstu napravila naizgled nespojivo – šansonu s duhovitim komentarima koji se odnose na ljubavni život i brak. Ovo je još jedna predstava u nizu njenih uspješnica s prepoznatljivim rukopisom. Zabavnog je karaktera i u njoj svatko može naći nešto za sebe, a glazba i smijeh svima su hrana za dušu. Uz Arijanu u predstavi igra i Mirella Meić s kojom je već ranije surađivala na projektu francuskih šansona. Uspješan glumački debi Mirella je imala u mjuziklu Naša bila štorija. Izvođačice će na klavijaturama i harmonici pratiti još jedna zanimljiva umjetnica – harmonikašica, Danira Ipavec – stoji u najavi predstave.

Prodaja ulaznica po cijeni od 70 kuna je od 6. veljače u sustavu croatia-tickets.com. Na blagajni Lore ulaznice može se kupiti od 11. veljače svaki dan u radnom vremenu od 15 do 19 sati.

Očekuje se veliki interes za ovu predstavu, pa se već danas ulaznice mogu rezervirati na broj 091 528 4304 ili na FB stranici Amadeus events.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */