PLUS Dalmacija Borilački sportovi

BRUNO POKORIO KINU // Borac splitskog Pit Bulla ostvario veliki uspjeh u Kini

Još jedan veliki uspjeh stiže iz borilačkih sportova. Bruno Ninčević, iz splitskog Pit Bulla na iznimno jakoj priredbi u kineskom Shenzenu u organizaciji Faith Fight, u K1 meču (kategorija do 81 kg) svladao je domaćeg borca Yang Zhanwanga jednoglasnom odlukom sudaca.

Ninčević je dominirao u borbi, a publiku u dvorani oduševio je njegov impresivni izlazak u ring uz glazbenu podlogu “Dolazak Hrvata” Marko Perkovića Thompsona. Nakon veličanstvenog trijumfa Ninčević se bacio u zagrljaj svom treneru Toniju Ćatipoviću.

Ovo je za mene poseban uspjeh. Drago mi je zbog nastupa u Kini i zbog toga što sam branio boje Hrvatske na pravi način. Ovo je veliki iskustvo za mene, poticaj za dalje, potvrda da se mi iz Pit Bula možemo nositi s najboljim borcima na svijetu. Vjerujem da sam ovom pobjedom otvorio vrata i drugim borcima iz mog kluba i Lijepe naše – kazao je Ninčević. S nestrpljenjem su vijesti iz Kine čekali u Pit Bullu predvođeni trenerima Markom Žajom, Gordanom Vatavukom i Lukom Tomićem.

Sretni smo zbog Bruna, zbog njegovog trenera Tonija Ćatipovića, koji je iz kuta sjajno vodio Bruna do velike pobjede. Ponosni smo na njih, ali i na klub, ovo nam je još jedna potvrda kvalitetnog rada – rekao je Žaja.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */