Hrvatska Društvo

BRAVO // Ovaj trgovački lanac svim radnicima dao slobodan plaćeni dan // Plaćaju ih da uživaju

Nakon što je dubrovački trgovački lanac Pemo odlučio uvesti neradnu nedjelju, stiže nam još jedna dobra vijest za djelatnike još jednog trgovačkog lanca u Hrvatskoj.

Naime, trgovački lanac Kaufland u utorak neće raditi u cijeloj zemlji i to jer je uprava ovog trgovačkog lanca odlučila sve djelatnike, njih čak 3 i pol tisuće, okupiti na jednom mjestu, za njih pripremiti puno hrane, pića, sportskih aktivnosti i zabave te im sve to još platiti kao da su radili.

– U utorak 3.10. odlučili smo provesti zabavan dan sa svim svojim djelatnicima. Prvi puta će se na jednom mjestu okupiti 3500 djelatnika iz svih naših trgovina, Centralnog skladišta i Centrale. Svi će zaposlenici imati plaćeni SLOBODAN DAN i provest će ga u ugodnom zajedničkom druženju – ističu iz Kauflanda za DalmacijaPlus te dodaju da su uz kupce upravo djelatnici snaga, temelj i nositelji njihovog uspjeha.

– Zato im ovim zajedničkim druženjem želimo pokazati da cijenimo njihov trud i rad. U skladu s time, sve će trgovine Kauflanda taj dan biti zatvorene, stoga kupce molimo za razumijevanje – ljubazno nam kažu u Kauflandu te napominju da su u srijedu opet sa svojim kupcima u redovnom radnom vremenu.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */