Hrvatska

Bojan Glavašević će biti na listi stranke Start Dalije Orešković na europskim izborima

NAKON što se činilo da je potpuno propala suradnja Dalije Orešković i bivšeg SDP-ovca Bojana Glavaševića, došlo je do preokreta.

Glavašević je Indexu potvrdio da će ipak biti na listi stranke Start Dalije Orešković na europskim izborima. Objasnio je i zašto se predomislio.

Glavašević za Index objasnio zašto je ipak odlučio biti na listi Dalije Orešković

“U tom trenutku smo i Dalija i ja razmišljali kako ćemo i hoćemo li zajedno. Cijelo vrijeme sam s njom u dobrim odnosima. Za mene je presudno bilo da posložim osobnu priču i da se konzultiram s obitelji mogu li ući u to. Dobio sam podršku supruge i ostatka moje obitelji i to je presudio”, rekao je za Index Bojan Glavašević.

Potvrdio je da će biti na drugom mjestu na listi, odmah iza Dalije Orešković.

“Moramo se suprotstaviti lopovluku HDZ-a i anemiji nekih drugih stranaka”

“Bit ću na drugom mjestu. Uskoro će biti predstavljanje, mislim da će na njoj biti još prepoznatljivih imena. Više od pola imena na listi bi prema mojim informacijama trebali biti nestranački ljudi”,

Za Index je pojasnio i zašto se ipak odlučio za Start.

“Stvar je u tome da Start treba biti jezgra šire političke platforme, ključni su parlamentarni izbori, a ovo su prvi izbori na kojima trebamo to pokazati. To je prilika da progresivna, pametnija Hrvatska stane zajedno i da se suprotstavi lopovluku HDZ-a, ali i anemiji nekih drugih, starih političkih opcija

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */