Split

Ante Čikotić objavio video o komunalnim problemima Splita: “Ovom gradu je potreban red i jasno definirana pravila koja su za sve jednaka”

Splitski gradski vijećnik iz redova Mosta Ante Čikotić na svom je Facebook profilu objavio video u kojem prikazuje kako se Grad Split “brine” o kulturnom blagu od kojeg žive brojni Splićani.

– Prema nekim procijenama 7% građana Splita direktno živi od turizma i tu granu gospodarstva potrebno je razvijati na kvalitetan i održiv način. Nažalost, građani nisu osjetili poboljšanje kvalitete života i podizanje nivoa prometne i komunalne infrastrukture zbog značajnog povećanja noćenja i potrošnje zadnjih 5 godina, već je ista na kritičnoj razini.

Da bi Grad Split rastao i razvijao se na kvalitetan način Gradu je potreban RED i jasno definirana pravila koja su za sve jednaka. Kao naš doprinos tome predlažemo konkretna rješenja u vidu 3 zaključka na tematskoj sjednici gradskog vijeća čijim bi donošenjem napokon Grad Split postao uredan i održiv unutar povijesne jezgre i omogućio normalan život stanovnicima i njihovim gostima. – napisao je Čikotić uz video.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */