PLUS Hrvatska

Akcija “Svi za Milu” proširila se i na splitsko sveučilište. Evo gdje i vi možete dati dobrovoljni prilog.

Screenshot: Facebook

Akcija za pomoć Mili Rončević iz Rijeke koja mora u SAD na eksperimentalni postupak kojim će se pokušati izliječiti njena leukemija, proširila se i na splitsko sveučilište. Akcija je krenula s Kampusa i već se proširila na Pravni fakultet.

Tako je vodstvo Udruge studenata Herceg-Bosne na recepciji studentskog doma dr. Franjo Tuđman, u studentskom restoranu Kampus i na blagajni SC Storea još u petak postavilo kutije u koje svi zainteresirani mogu ubaciti svoje dobrovoljne priloge.

Ovoj akciji se pridružila i grupa studenata Pravnog fakulteta koja je kutiju odlučila postaviti u ponedjeljak ujutro na portirnicu.

Ajmo se odreći jedne kave, nama 10 kuna ništa ne znači, a nekome može život spasiti – stoji u pozivu studenata.

Dosad prikupljeno više od 10 milijuna kuna

Dosad je prikupljeno više od 10 milijuna kuna, no točnija brojka bit će poznata u ponedjeljak ujutro kada će se vidjeti koliko je na bankovne račune uplaćeno tijekom vikenda. Mili je potrebno za liječenje gotovo 18 milijuna kuna, no točan iznos znat će se u ponedjeljak navečer kada će obitelj dobiti službeno i plan liječenja za Milu te točan iznos. Kako je otac Marin kazao prije par dana, konačan iznos mogao bi biti umanjen za 20 posto.

Maloj Mili možete pomoći uplatom na IBAN i žiro-račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na IBAN i račun u Banci Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */