Ljepota

AH TE BORE // Nitko ih ne voli, evo kako ih izbrisati

Bore su bolne i svi bi ih se htjeli riješiti ako je ikako moguće.

Ipak, nije lako. S manjim borama još se i nekako možete nositi, ali s velikim borama je dosta teško. Na sreću i za njih postoje neka rješenja.

Kako izbrisati bore?

Prva stvar ako se želite riješiti bora je redovito čišćenje. Zatim hidratizacija, jer je nedostatak vlažnosti glavni uzrok pojavljivanja bora. Zbog toga je korištenje hidratantnih krema važno za sprječavanje nastanka bora.

Da biste prekrili bore koristite kreme oko očiju namijenjene popunjavanju bora. Nježno ih nanesite pristima, te pustite da se upije. Nakon što se osuši, nanesite puder ili korektor u nijansi svoga tena. Korektorom prekrijte i tamne podočnjake.

Nakon toga nanesite podlogu preko cijelog lica. Možete je nanijeti uz pomoć spužvice ili prstima. Nemojte zaboraviti područja uz rubove, vrat. Preko toga nanesite iluminator ili puder s blještavim česticama.

Budući da vaše bore sada izgledaju značajno manje, svoj make-up trebate začiniti nanošeći rumenilo ili broncer, te sjajilo ili ruž na usne.

Starenje je neizbježno, kao i bore. Ali pravilnom njegom i proizvodima za prekrivanje možete smanjiti njihovu vidljivost i izgledati mlađe. Uz redovito čišćenje, hidratizaciju, popunjavanje bora i dobru šminku možete izgledati kako želite.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */