PLUS Dalmacija

6-godišnja curica koja je nestala na Šolti pronađena živa i zdrava

Na Šolti se danas odvijala velika potraga nakon što je u mjestu Donje Selo oko 9.30 sati nestala šestogodišnja djevojčica. Djevojčica je pronađena oko 13.30 sati u šikari u blizini mora. Kako su nam kazali iz policije, vjerojatno je odlutala i više se nije znala vratiti kući.

Djevojčica je nađena u uvali Šešula, čak 3 i pol kilometara od mjesta na kojem je zadnji put viđena. Prešla je jako veliku udaljenost za djevojčicu od šest godina – rekli su za Index HGSS-ovci koji su sudjelovali u akciji. Oni su oko 13 sati helikopterom stigli na Šoltu.

Sve je prošlo u najboljem redu, djevojčica nije ozlijeđena. Kući su je vratili mještani koji su je prepoznali nakon objave na Facebooku i u medijima. Potekle su i suze, ali sve se sretno završilo – prepričali su nam kako je protekao pronalazak djevojčice HGSS-ovci. Za djevojčicom su, osim HGGS-a, tragali i policija, vatrogasci i mještani. Iz policije su za Index kazali da se djevojčica zove Marta Matrljan te da se radi o djevojčici slabije tjelesne građe, duže smeđe kose i da je u trenutku nestanka na sebi imala bijelu majicu sa slikom jagode. U trenutku nestanka s njom je bio pas koji se odaziva na ime Kaja.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */