PLUS Hrvatska Magazin

VIDEO // Denis Barta novi je hrvatski Supertalent!

Screenshot: NOVA TV

Denis Barta, dečko koji je oduševio žiri, ali i publiku, novi je hrvatski supertalent. Emotivnom izvedbom Miše Kovača u polufinalu Denis Barta lansirao se u finale gdje je nastupio s pjesmom Kemala Montena ‘Vratio sam se živote’ te još jedanput rasplakao žiri i publiku u studiju. „Denis je na ovoj pozornici apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga.

“Denis ovdje dolazi i prvo pobuđuje u nama tugu – dirne nas, takne nas da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla do osjećaja sreće i zahvalnosti. Sreće – jer mi je dao priliku da razmislim koja je moja svrha i zapravo otvorio meni osobno oči da je Denisov supertalent volja i želja da nama svima skupa očita jednu lekciju koje stvari jesu bitne” objasnila je Martina.

Maja se nadovezala: “Ono što je Martina rekla, jednostavno kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si – stalno je navala emocija. Kada ti netko tako dirne srce, onda to iziskuje zahvalu, divljenje i aplauz.” Janko je zaključio kako Denisov dolazak obogaćuje njihove živote te ukazuje na to kakva život može biti sreća.

Nakon sedam audicijskih i pet polufinalnih emisija te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz šestu sezonu “Supertalenta”, ove nedjelje gledatelji Nove TV imali su priliku gledati spektakularnu završnicu showa.

Posljednja emisija donjela je najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada! Dvanaest najboljih posljednji put stalo je na pozornicu “Supertalenta” ne bi li gledatelji odlučili tko je najbolji! A pobjedu je odnio ni manje ni više nego – Denis Barta!

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */