PLUS Dalmacija Nogomet

2. Memorijalni turnir Petar Kalinić-Klija: U finalu zagrebački Dinamo i Zaglebie iz Poljske

Oblaci i kiša nisu poremetili odigravanje 2. Memorijalnog turnira Petar Kalinić-Klija što se od petka do nedjelje, u organizaciji NK Solin, igra na terenima u Solinu, Mravincima i Vranjicu.

Odlične utakmice u kategoriji U-16 vidjeli su brojni gledatelja, na tribinama se našlo i niz skauta inozemnih klubova tako da su mnogi mladci, koje ćemo vrlo skoro gledati u seniorskom nogometu, skrenuli pažnju na sebe. U grupi A najbolji je bio Dinamo, a u grupi B dominiralo je Zaglebie iz Poljske tako da će se te dvije ekipa naći u finalu, koje je na rasporedu u nedjelju u 13 sati na igralištu pored Jadra.

Rezultati, grupa A: Dinamo – Vojvodina 8:1, Dinamo – Solin 3:2, Solin – Vojvodina 3:0. Poredak: 1. Dinamo 6, 2. Solin 3, 3. Vojvodina 0. Grupa B: Zaglebie – Hajduk 3:0, Domžale – Hajduk 3:1, Zaglebie – Domžale 1:0. Poredak: 1. Zaglebie 6, 2. Domžale 3, 3. Hajduk 0.
U nedjelju s početkom u 9 sati u Vranjicu, u utakmici za 5. mjesto igraju Hajduk i Vojvodina, a potom se sama završnica, koja će biti u direktnom prijenosu na društvenim mrežama NK Solina, seli na igralište pored Jadra. U 11 sati, u dvoboju za 3. mjesto, igraju Solin i Domžale, a u velikom finalu u 13 sati sastaju se Dinamo i Zaglebie.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */